Αυτόματες πόρτες

 

Αυτόματη συρόμενη πόρτα αλουμινίου.

Οι Αυτόματη συρόμενη πόρτα αλουμινίου. Με την αυτόματη συρόμενη πόρτα T30 επεκτείνονται οι δυνατότητες διαμόρφωσης που έχετε στη διάθεσή σας. Συνδυάστε την άνεση και τη διαφάνεια μιας πλήρως γυάλινης αυτόματης συρόμενης πόρτας με τις απαιτήσεις πυροπροστασίας.
Για αυτοματοποιημένες εισόδους χωρίς απαιτήσεις πυροπροστασίας συνιστούμε τις αυτόματες συρόμενες πόρτες AD 100 με εκλεπτυσμένη όψη προφίλ.
Στοιχεία πυρασφαλείας από αλουμίνιο Οι πόρτες και τα παράθυρα πυρασφάλειας και καπνοπροστασίας από αλουμίνιο κερδίζουν τις εντυπώσεις χάρη στην πιστοποιημένη ασφάλεια, την τέλεια λειτουργία και την 100% ομοιόμορφη εμφάνιση. Με αυτήν την γκάμα προϊόντων προσφέρουμε μια τελείως συμβατή φιλοσοφία πυροπροστασίας για απαιτητικές αρχιτεκτονικές λύσεις στον επαγγελματικό οικοδομικό τομέα.
Στοιχεία πυρασφαλείας από χάλυβα S-Line και N-Line Και τα δύο συστήματα κυκλοφορούν ως πόρτες πυρασφαλείας και ομοιόμορφης εμφάνισης πόρτες καπνοπροστασίας T30 / F30. Το σύστημα S-Line δίνει μια πολύ ραφιναρισμένη εντύπωση χάρη στην εκλεπτυσμένη δομή του πλαισίου του. Από τα λεπτά προφίλ δεν επωφελείται μόνο η εμφάνιση, αλλά και το πλάτος διέλευσης. Το σύστημα N-Line είναι πολύ στιβαρό και συνιστάται για περιπτώσεις, όπου οι πόρτες είναι εκτεθειμένες σε εντονότερες απαιτήσεις. T30 T60 T90 RS dB WK για αυτόματη συρόμενη πόρτα T30 13.

 

Auto doors

Οι Αυτόματη συρόμενη πόρτα αλουμινίου.

 

 

 

 

 

 


Download

Αυτόματες πόρτες