Ρολά Βιομηχανικά

 

Τα ρολά και δικτυωτά ρολά εξοικονομούν χώρο

Τα ρολά και δικτυωτά ρολά δεν καταλαμβάνουν σχεδόν καθόλου χώρου πέρα από το άνοιγμα. Τυλίγονται σε συμπαγείς μονάδες πίσω από το πρέκι. Πλευρικά και στην περιοχή της οροφής δεν χάνεται πολύτιμη επιφάνεια. Γίνεται πλήρης εκμετάλλευση των οδηγών κύλισης. Κλαρκ με ψηλό ιστό εκτελούν ανεμπόδιστα ελιγμούς και αναβατόρια μπορούν να εκταθούν σε μεγαλύτερο ύψος χωρίς τον κίνδυνο σύγκρουσης. .

 

Τεχνολογία ειδικού

Διπλού τοιχόματος με θερμομόνωση Decotherm A/S/E

Διπλού τοιχόματος για μεγάλα ανοίγματα με θερμομόνωση HR116 A/S

Μονού τοιχόματος HR120 A/S

Μονού τοιχόματος με αερισμό HR120aero

Κουρτίνες δικτυωτών ρολώ HG-A/V/-S/-E/-L

Προτεινόμενα και ειδικά χρώματα

 

 

Ρολό/Δικτυωτό ρολό classic

Ρολό/Δικτυωτό ρολό basic

Χειροκίνητο ρολό

Χαρακτηριστικά ασφαλείας EN

Ρολά για μεγάλα ανοίγματα

Ειδικές κατασκευαστικές λύσεις

Μηχανισμοί κίνησης και συστήματα ελένχου

Αξεσουάρ

Επισκόπηση τεχνικών λεπτομεριών

 

 

Σε αλουμίνιο, χάλυβα υψηλής σκληρότητας και ανοξείδωτο χάλυβα

 

Η στιβαρή έκδοση χάλυβα Η βαριά έκδοση από γαλβανισμένο έλασμα χάλυβα χαρίζει στην πόρτα στιβαρότητα και αυξημένη σταθερότητα. Για αυτό το προφίλ HR 116 S συνιστάται ειδικά για τη σκληρή καθημερινή χρήση. HR 120 S Η στιβαρή έκδοση χάλυβα Όταν το κύριο ζητούμενο είναι η αντοχή, χρησιμοποιείται αυτή η βαριά χαλύβδινη πόρτα από γαλβανισμένο υλικό. Συστήματα ZAK
Το σύστημα ZAK μετακινεί το ρολό πάνω στους βραχίονες και καθοδηγεί με ακρίβεια την κουρτίνα ρολού, για να εισέρχεται πάντα κάθετα μέσα στον οδηγό.

 


Download

Ρολά Βιομηχανικά

λήψη pdf...

Πρέπει να δείτε....

Χάλυβας υψηλής σκληρότητας Ο χάλυβας υψηλής σκληρότητας των προφίλ S Decotherm αυξάνει την αντοχή στην παραμόρφωση στο τριπλάσιο και την ακαμψία κατά 10 % έναντι των προφίλ από πρότυπο υλικό. Αυτό καθιστά τις πόρτες ιδιαίτερα ανθεκτικές έναντι φθορών και σταθερές στα φορτία ανέμου.