Γκαραζόπορτα ρολό

 

Περισσότερος ελεύθερος χώρος στο γκαράζ.

Η γκαραζόπορτα ρολό RollMatic εξοικονομεί για εσάς πραγματικά πολύ χώρο μπροστά και μέσα στο γκαράζ. Μπορείτε να περάσετε ακριβώς μπροστά από την γκαραζόπορτα για να παρκάρετε, αφήνοντας ωστόσο ελεύθερο το τμήμα οροφής στο γκαράζ. Το προφίλ πόρτας της RollMatic είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο αλουμίνιο και εξοπλισμένο εργοστασιακά με την πιο σύγχρονη τεχνολογία μηχανισμού κίνησης.

Made in Germany

Χρώματα και τζάμια

Τεχνολογία ασφάλειας

Άνετος χειρισμός

Τεχνικές περιγραφές

 

Επιλογή χρώματα

Οι γκαραζόπορτες ρολό RollMatic διατίθενται σε εξαιρετικούς χρωματισμούς, που επιτρέπουν το συνδυασμό με την πρόσοψη του σπιτιού. Το μόνο κριτήριο για το αν θα επιλέξετε το κλασσικό Traffic white ή ένα οποιοδήποτε χρώμα επιλογής ή το κομψό Decograin είναι το προσωπικό σας γούστο και το στυλ του σπιτιού σας.

 

 

 

 

Η Τεχνολογία παίζει τον κύριο ρόλο.

 

Με τις γκαραζόπορτες ρολό έχετε την κουρτίνα ρολού, τους οδηγούς και την κάλυψη πρεκιού στο επιλεγμένο από εσάς χρώμα ή επιφάνεια Decograin. Όλα ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Λείες επιφάνειες Μοντέρνες και ταυτόχρονα κομψές είναι οι επιφάνειες των προφίλ αλουμινίου. Το ρολό δεν λερώνει και καθαρίζει ευκολότερα. Αξεσουάρ για απαιτητικούς Οι προσωπικές απαιτήσεις των πελατών για την ασφάλεια και την άνεση είναι τόσο διαφορετικές όσο πλούσια είναι και η γκάμα αξεσουάρ της Hörmann.

 


Download
Γκαραζόπορτα ρολό RollMatic


Λήψη...