Αυτοματισμοί

 


Απόλυτη ασφάλεια με μηχανισμούς κίνησης για αυλόπορτες

Ο ασύρματος μηχανισμός κίνησης προσδίδει λειτουργικότητα στην αυλόπορτά σας. Έτσι όπως εσείς θέλετε. Φυσικά δεν θα πρέπει να είναι οποιοσδήποτε μηχανισμός κίνησης αλλά ένα προϊόν ποιότητας, στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, κάθε μέρα. Για τη νέα σας αυλόπορτα ή για την αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας ανοιγόμενης ή συρόμενης πόρτας.

Συρόμενοι μηχανισμοί

Ανοιγόμενοι μηχανισμοί

Μηχανισμοί Γκαραζόπορτας

Αυτόματες πόρτες

Τηλεχειρισμός

 

 

 

 

 

 

Μηχανισμοί κίνησης για αυλόπορτες

 

Οι μηχανισμοί κίνησης για αυλόπορτες Hörmann είναι ασφαλείς σε κάθε φάση ανοίγματος και κλεισίματος. Οι δυνάμεις λειτουργίας των μηχανισμών κίνησης με προαιρετικό προφίλ απόσβεσης έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από τoν TÜV για πολλά μεγέθη πορτών και περιπτώσεις τοποθέτησης.

Ο μηχανισμός κίνησης για ανοιγόμενες πόρτες RotaMatic της Hörmann ταιριάζει χάρη στη μοντέρνα, κομψή του σχεδίαση στην όμορφη ανοιγόμενη πόρτα σας. Ξεχωρίζει όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και για τη λειτουργία και την ασφάλεια. Κύρια πλεονεκτήματα του μηχανισμού κίνησης για συρόμενες πόρτες LineaMatic είναι το συμπαγές περίβλημα ρυθμιζόμενου ύψους από χυτό ψευδάργυρο και πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα καθώς και το αξιόπιστο ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης. Ο υποδαπέδιος μηχανισμός κίνησης για ανοιγόμενες πόρτες DTU 250 είναι σχεδόν αόρατος χάρη στην τοποθέτησή του μέσα στο δάπεδο και ενδείκνυται ειδικά και κομψές και οπτικά απαιτητικές νέες πόρτες.

 


Download

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Περισσότερα....

 

Μηχανισμοί κίνησης για αυλόπορτες. Αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο για ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες.
Λήψη pdf...

Πρέπει να δείτε....

 

Ποιότητα Hörmann για συνεχώς αξιόπιστη και σίγουρη λειτουργία.

 

Ασφάλεια ελεγμένη

σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις και κανoνισμoύς τoυ Ευρωπαϊκoύ Πρότυπoυ 13241-1 από oρκωτoύς, ανεξάρτητoυς εμπειρoγνώμoνες.