Αντιεκρηκτικές σπαστές πόρτες οροφής

 

 

Οι ATEX πόρτες πρέπει να συμμορφώνονται με το πρότυπο EI.
Το πρότυπο αυτό θέτει αυστηρές προϋποθέσεις για τις απαιτήσεις θερμοδιακοπής για την πρόληψη πυρκαγιάς από ανάφλεξη ως αποτέλεσμα της ακτινοβολούμενης θερμότητας. Το πρότυπο και η απαίτηση αυτή είναι υποχρεωτική στους εξωτερικούς τοίχους πυροδιαμερισμάτων.

Η πυράντοχές σπαστές πόρτες οροφής της Protec συμμορφώνονται με το πρότυπο αυτό και έχουν περάσει τη μεγαλύτερη απαίτηση θερμομόνωσης, που το πρότυπο EI1 απαιτεί. Ο πυρίμαχος τύπος πόρτας F-100 EI1 - 60 είναι σύμφωνος με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και έχει εγκριθεί από Efectis / TNO / Peutz για χρήση σε χώρους όπου αποθηκεύονται επικίνδυνες ουσίες.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα με αντιεκρηκτικές εφαρμογές μας επιτρέπει να σας παρέχουμε πλήρη συστάσεις όσον αφορά τους κανονισμούς αυτούς και να σας στηρίζουμε με τα νέα πιστοποιημένα προϊόντα μας.
Σε περιοχές όπου ορίζονται απαιτήσεις για τον έλεγχο των διαφόρων κινδύνων, μπορούμε να προσφέρουμε αντικείμενα, όπως αντιεκρηκτικούς κινητήρες , αντιεκρηκτικά κιβώτια ελέγχου και αντικείμενα ελέγχου για τις θύρες ATEX. Λόγω της επικινδυνότητας των ουσιών, απαιτούνται πρόσθετα πυροσβεστικά μέσα για τη διαχείριση κινδύνου. Ενδέχεται, συνεπώς, να είναι αναγκαίο να εφαρμοσθούν επιπλέον μέτρα ασφαλείας στην πόρτα. Για παραδείγματα περιλαμβάνουν το ταχύτερο κλείσιμο της πόρτας, κλειδαριές, γείωση, η χρήση ενός φράγματος στεγανότητας, κ.λπ.

 

 
Τα Νέα μας

Η Anno Doors Solutions

σαν αντιπρόσωπος της Ολλανδικής εταιρείας PROTEC Industrial doors μπορεί να σας προσφέρει όλα τα εξειδικευμένα ποιοτικά προϊόντα της.

 

PROTEC Industrial doors

Τεχνικό φυλλάδιο λήψη...