Ηχομονωτικές σπαστές πόρτες οροφής

 

 

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις όπου οι αυστηρές απαιτήσεις για ηχομόνωση με σκοπό την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, η Protec έχει αναπτύξει τις ηχομονωτικές σπαστές πόρτες οροφής σαν ιδανική λύση, που πρόσφατα δοκιμάστηκαν και πιστοποιήθηκαν από το Ινστιτούτο δοκιμών Peutz.

Πιστοποίηση από το Ιστιτούτο Peutz συμφωνα με ISO

 

32dB Peutz ISO 140-3:1995

35dB Peutz ISO 140-3:1995

38dB Peutz ISO 140-3:1995

45dB Peutz ISO 140-3:1995

Εδικές μοντέλα έως 56 dB

Η Protec έχει ελέγξει τις ηχομονωτικές σπαστές πόρτες οροφής ως πλήρεις πόρτα με όλες τις δομές και όχι μόνο τα πάνελ. Σαν αποτέλεσμα η πόρτα να έχει επίσης καλή ηχομόνωση και στην πρακτική εφαρμογή της. Οι ηχομονωτικές σπαστές πόρτες οροφής δεν έχουν περιορισμούς όσον αφορά τη χρήση ή την περιοχή εφαρμογής τους. Είναι δυνατή η τοποθέτησή τους τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικούς.
Περιοχές εφαρμογής τους περιλαμβάνουν: θέατρα, πολιτιστικά κέντρα, αίθουσες μουσικής, βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Είναι δυνατή η χρήση τους σε συνδυασμό με πυραντίσταση 60 λεπτών. Αυτά τα μοντέλα έχουν επίσης ελεγχθεί και πιστοποιηθεί.
Επίσης μπορούνε να τροποποιηθούν οι ηχομονωτικές σπαστές πόρτες οροφής έτσι ώστε να επιτύχουν τους επιδιωκόμενους / απαιτούμενα επίπεδα ήχου (dB), καθώς και τις διάφορες ζώνες Hertz σε συνεννόηση με τους μηχανικούς μας και τους ακουστικούς συμβούλους του Peutz. Αυτό καθιστά δυνατή την ανάπτυξη και την παραγωγή ακουστικών θυρών, με σκοπό να μετριασθούν επιπλέον των υψηλών ή χαμηλών τόνων.

 

 
Τα Νέα μας

Η Anno Doors Solutions

σαν αντιπρόσωπος της Ολλανδικής εταιρείας PROTEC Industrial doors μπορεί να σας προσφέρει όλα τα εξειδικευμένα ποιοτικά προϊόντα της.

 

PROTEC Industrial doors

Τεχνικό φυλλάδιο λήψη...