Ειδικές σπαστές πόρτες οροφής

 

 

Οι σπαστές πόρτες οροφής έχουν πολλές επιλογές για την ενεργοποίηση συγκεκριμένων επιθυμίες σας σε μια ευρεία ποικιλία ειδικών θυρών. Τμήμα μηχανικών μας μπορεί να μετατρέψει νέα σχέδια και ιδέες σε καλαίσθητο αποτέλεσμα και λειτουργικό.

Αυτοί οι τύποι των ειδικών θηρών χρησιμοποιούνται κυρίως σε περιπτώσεις όπου άλλες αρχιτεκτονικές λύσεις δεν είναι δυνατών να εφαρμοστούν.

Η εκτεταμένη εμπειρία μας, οι γνώσεις και οι απαράμιλλες εγκαταστάσεις παραγωγής καθιστούν δυνατή την κατασκευή των ειδικών πόρτων σας σε πλήρη συμφωνία με τις επιθυμίες σας. Σαν παράδειγμα η μονωμένη πόρτα σε εξωτερικό τοίχο ή και άλλων ελασμάτων που μπορούν επίσης να είναι στο ίδιο επίπεδο με έναν εξωτερικό τοίχο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομαλή εξωτερική ενιαία επιφάνεια σε εμφάνιση. Αντί για τα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται, είναι επίσης δυνατό η κατασκευή σε πλήρη γυάλινες πόρτες, πόρτες με επένδυση σκυροδέματος, πόρτες με σχάρες ή άλλα είδη υλικών.
Η πολύχρονη εμπειρία, η τεχνογνωσία και ευέλικτες μονάδες παραγωγής έχουν ήδη αποδειχθεί χρήσιμες για την παράδοση στον πελάτη συγκεκριμένες λύσεις στον τομέα των ειδικών θυρών. Η ανάπτυξη, η μηχανική, η κατασκευή, η συναρμολόγηση και η εξυπηρέτησης μετά την πώληση ολοκληρώνουν το κύκλο εμπιστοσύνης σας . Σε στενή συνεργασία μαζί σας, η όλη διαδικασία τελεί υπό την εποπτεία σας και συμπληρώνεται από εμάς. Έχουμε λάβει υπόψιν τις ανησυχίες σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτοί οι τύποι των ειδικών θηρών χρησιμοποιούνται κυρίως σε περιπτώσεις όπου άλλες αρχιτεκτονικές λύσεις δεν είναι δυνατών να εφαρμοστούν.


 

 
Τα Νέα μας

Η Anno Doors Solutions

σαν αντιπρόσωπος της Ολλανδικής εταιρείας PROTEC Industrial doors μπορεί να σας προσφέρει όλα τα εξειδικευμένα ποιοτικά προϊόντα της.

 

PROTEC Industrial doors

Τεχνικό φυλλάδιο λήψη...