Στεγανές σπαστές πόρτες οροφής

 

 

Λόγω του γεγονότος ότι οι πυράντοχες πόρτες γενικά είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εφαρμογές σε τομείς όπου ισχύουν οι κανονισμοί ATEX-137, οι αυστηρές αυτές απαιτήσεις συχνά εφαρμόζονται και για στεγανότητα. Σε περίπτωση καταστροφής ή πυρκαγιάς και για τον έλεγχο του νερού πυρόσβεσης ή τους ρύπους, ένα φράγμα κατακράτησης υγρών μπορεί να είναι η λύση.

Σε τομείς όπου ισχύουν οι κανονισμοί ATEX-137

Η απώλεια διαρροής είναι σχεδόν μηδενική. Η μέγιστη απώλεια διαρροής ανέρχεται στο 1 λίτρο ανά ώρα ανά μέτρο μήκους.

Η Protec έχει αναπτύξει ένα σύστημα στεγανοποίησης για σπαστές πόρτες οροφής γενικά. Το σύστημα μπορεί να σχεδιαστεί για διάφορα ύψη στεγανοποίησης και είναι ακόμη δυνατές προδιαγραφές, έως 1000 mm σε ύψος. Εάν οι απαιτήσεις σας είναι ακόμη μεγαλύτερες σε σχέση με το ύψος που πρέπει να χρησιμοποιηθεί, αυτό μπορεί να σχεδιαστεί ανάλογα έτσι ώστε να σας παρέχουμε την κατάλληλη λύση. Οι δυνατότητες είναι μοναδικές και απεριόριστες.

Η απώλεια διαρροής είναι σχεδόν μηδενική. Η μέγιστη απώλεια διαρροής ανέρχεται στο 1 λίτρο ανά ώρα ανά μέτρο μήκους.
Το σύστημα στεγανοποίησης είναι βασικά προσφερόμενο για σπαστές πόρτες οροφής πυρασφαλείας, αλλά είναι επίσης διαθέσιμο ως αυτόνομη έκδοση.

 
Τα Νέα μας

Η Anno Doors Solutions

σαν αντιπρόσωπος της Ολλανδικής εταιρείας PROTEC Industrial doors μπορεί να σας προσφέρει όλα τα εξειδικευμένα ποιοτικά προϊόντα της.

 

PROTEC Industrial doors

Τεχνικό φυλλάδιο λήψη...